Ανακαλύψτε μια πραγματική όαση αναψυχής στην Πάρο

Με τη γοητεία της εκλεπτυσμένης ομορφιάς της και με τον αέρα του κυκλαδίτικου στυλ του , το ξενοδοχείο Saint George αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές, ρομαντικές αποδράσεις για δύο, καθώς και για μικρά διαλείμματα από την καθημερινότητα.

Οι windsurfers και οι scuba divers μπορούν άνετα να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ δίπλα από το ξενοδοχείο συνδυάζοντάς το με τις οικογενειακές διακοπές τους . Χαλαρώστε , απολαύστε , βιώστε τα καλοκαιρινά σας όνειρα στο ξενοδοχείο Saint George και ξεφύγετε από το θόρυβο και τη φασαρία της πόλης . Αφήστε τις ανησυχίες σας σε μας και το προσωπικό μας, θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου Saint George μπορούν να απολαύσουν την χαλαρωτική ατμόσφαιρα όλη την ημέρα , αλλά την ίδια στιγμή μπορούν να ανακαλύψουν όλα τα αξιοθέατα της Πάρου αφού και οι μεγαλύτερες αποστάσεις από το ξενοδοχείο δεν ξεπερνούν τη μισή ώρα με το αυτοκίνητο.

Η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου μπροστά στην παραλία προσφέρει στους επισκέπτες του μια υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η σύγχρονη διακόσμηση και οι παραδοσιακές γωνιές του ξενοδοχείου συνθέτουν ένα τοπίο άνεσης και κομψότητας . Η γαλάζια ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τα μάρμαρα και τις πέτρες από τη γη της Πάρου ενισχύουν τη μοναδικότητα του στυλ και δημιουργούν ένα σκηνικό αρμονίας και χαλάρωσης.